Експерти DESPRO відвідали Тульчин

Дата: 12.11.2018 16:53
Кількість переглядів: 514

Фото без описуУ рамках здійснення оціночної місії діяльності Швейцарської Агенції Розвитку та Співробітництва в Україні 10 листопада поточного року відбувся візит експертів ШАРС|SDC Анни Вільде та Карстена Шульца до Тульчинської міської ОТГ для ознайомлення з проектом щодо покращення сфери поводження з відходами, роботою комунального підприємства «Тульчинкомунсервіс» та новим полігоном побутових відходів.

Експерти, поспілкуФото без описувавшись з міським головою Валерієм Весняним та оглянувши всі заплановані об’єкти, зазначили, що Тульчин отримавши новий полігон, має нові проблеми, адже потрібно вкладати кошти у полігон для його утримання. Громаді необхідно розробити нову стратегію поводження з твердими побутовими відходами. Також акцентували увагу на тому, що комунальне підприємство «Тульчинкомунсервіс» має бути рентабельним.

Загалом експерти були задоволені роботою громади у сфері поводження з твердими побутовими відходами та побажали «витримати виклики у майбутньому».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь