9 листопада 2018 року було проведено круглий стіл з проблеми «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики та шляхи подолання труднощів»

Дата: 13.11.2018 12:17
Кількість переглядів: 430

Фото без описуНа виконання плану заходів, затверджених розпорядженням голови Вінницької  облдержадміністрації від 05.02.2018 № 83 «Про затвердження плану заходів, спрямованих на активізацію вивчення учнями та студентами математики в закладах освіти області на період до 2020 року»  та рішення колегій  Департаменту освіти і науки від 22.08.2018 року (протокол № 4) та  від 25 жовтня 2018 року щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року у Вінницькій області  9 листопада 2018 року  було  проведено круглий стіл з проблеми «Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики та шляхи подолання труднощів». 

Захід відбувся  на базі Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти». За результатами Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти у 2018 році Тульчинська ЗШ І-ІІІ ступенів №2  (16 випускників) посіла 5 місце за результатами ЗНО серед закладів загальної середньої освіти області (ПЯН 77,8).  У засіданні круглого столу  взяла участь  вчитель математики Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2 Плотицька Л.П., яка виступила з питання:   «З досвіду підготовки випускників до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики».   Її випускники 11-А класу (ПЯН 83,3) зайняли  ІІ місце  в області за  результатами ЗНО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь