Тульчинські спортсмени привезли 16 нагород з Відкритого Кубку Європи з козацького двобою та ММА

Дата: 14.11.2018 08:49
Кількість переглядів: 977

Фото без описуЗ 8 по 10 листопада у місті Плоцьк (Польща) відбувся  Відкритий  Кубок Європи  з  козацького двобою та ММА за версією WMMAF. 

У змаганнях прийняли участь близько 300 спортсменів, які представляли такі країни: Азербайджан, Таджикістан, Кіпр, Росія, Румунія, Італія, Марокко, Ліван, Україна.

 У складі збірної України  на змагання вирушили 10 вихованців Спортивного Клубу «ГЕПАРД» віком від 7 до 16 років.

Підготовка до змагань була досить насичена - щоденні тренування, відпрацювання різних технічних дій як в стійці так і в партері, загально-фізичні навантаження. Одним із головних етапів у підготовці була мотивація та настрій самих спортсменів для участі у турнірі  такого рівня,  для більшості Фото без описунаших бійців це були перші виїзні змагання за кордом.

Наші спортсмени вибороли 16 нагород, адже були заявлені у двох спортивних дисциплінах, а саме ММА та греплінгу (боротьба з використанням больових та задушливих прийомів)

Чемпіонами  у дисципліні ММА стали: Очеретний Ростислав (вікова група 10-12 років до 40 кг), Бойчук Володимир (вікова група 13-15 років до 35 кг), до речі, саме ці  хлопці місяць тому стали Чемпіонами Європи з Бойового самбо у Чехії. Чоботар Денис (вікова група 16-18 р до 60 кг).Фото без опису

Срібними призерами (розділ ММА ) стали: Бойчук Мирослава  (вікова група 10-12р до 35кг), Бурлака Артем (7-9 років до 25 кг), Тарасенко Юрій (7-9 років до 30 кг), Ковінько Олександр  (10-12р  до 45 кг).

Бронзові призери: Німий Артем (10-12р до 50кг), Адрющенко Павло (13-15р до 55кг), Андрущенко Володимир (13-15 р до 60 кг).

У розділі греплінг срібні нагороди здобули: Очеретний Ростислав, Бойчук Володимир, Бойчук  Мирослава, Тарасенко Юрій, Німий Артем, Ковінько Олександр.

Після завершення змагань було організовано екскурсію по місту, хлопці відвідали місцевий зоопарк,  ознайомитись з історією міста Плоцьк, побачили багато визначних пам’яток і отримали чудові враження.

Святкову зустріч спортсменів у рідному місті організували батьки. Також прийшли привітати команду представники Тульчинської міської ради. Тренерський склад вітає вихованців СК «Гепард» з вдалим виступом на турнірі, також висловлює слова вдячності батькам спортсменів, які завжди підтримують та допомагають нашим спортсменам та клубу.

Тульчинська міська ОТГ приєднується до привітань. Пишаємося нашими спортФото без описусменами! На цьому вони не зупиняються, адже попереду нові Перемоги. Так тримати!Фото без опису

 

 

 

 

  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь