Нарада з питань енергозбереження та підвищення енергоефективності

Дата: 23.01.2019 12:51
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

22 січня в Тульчинській міській ОТГ пройшла нарада з питань енергозбереження та підвищення енергоефективності, в якій взяв участь Іван Магдич - начальник відділу енергетичного менеджменту департаменту ЖКГ енергетики та інфраструктури Вінницької ОДА. Також були присутні спеціалісти міської ради, представники комунальних підприємств та установ, завідуючі господарством навчальних закладів Тульчинської міської ради. 

Відкриваючи нараду, начальник відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку Наталія Гнатенко, наголосила, що міська рада приділяє значну увагу реалізації політики у сфері енергозабезпечення та енергозбереження, впровадженню енергоефективності у роботі комунальних закладів громади. В поточному році планується розробити та затвердити План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату громади та  провести ряд енергоефективних заходів. 

Іван Магдич у своєму виступі розповів про можливості, які отримують бюджетні установи від застосування енергетичного моніторингу та дав поради як досягти економії енергоресурсів.    Поділився досвідом проведення енергетичних аудитів 50 будівель комунальної власності ОДА та принципом оформлення енергетичних паспортів будівель.

«Саме енергетичний паспорт будівель дає змогу визначити потенціал енергозбереження, джерела та величини використання паливно-енергетичних ресурсів, розробку енергозберігаючих заходів, їх техніко-економічну оцінку», – зауважив І. Магдич. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь