Завершено четвертий модуль проекту «Розбудова Тульчинської міської ОТГ за рахунок внутрішніх ресурсів»

Дата: 22.02.2019 10:40
Кількість переглядів: 669

Проект «Розбудова Тульчинської міської ОТГ за рахунок внутрішніх ресурсів» проводиться Асоціацією агенцій регіонального розвитку України за ініціативи депутата Вінницької обласної ради та голови ГО "Життя та розвиток громад" - Лариси Білозір та сприяння Тульчинського міського голови - Валерія Весняного. 

19 та 20 лютого у приміщенні Центральної районної бібліотеки відбувся тренінг «Підприємництво. Перші кроки». На навчання завітали підприємці, які вже мають певний досвід та люди, які лише планують розпочати свою справу. Завдяки консультаціям тренерів та практичним завданням учасники об’єдналися у групи та аналізували свої ідеї розвитку бізнесу. Тішить те, що чотири групи мали досить цікаві задуми, зокрема у секторі зеленого туризму, переробки ТПВ та створення кооперативів. Обмінявшись думками, всі побачили свої недоліки та помилки. Завдяки такій злагодженій роботі, учасники тренінгу отримали підтримку своїх ідей, натхнення та поштовх до розвитку своєї справи.

21 та 22 лютого тренери проекту «Розбудова Тульчинської міської ОТГ за рахунок внутрішніх ресурсів» провели навчання на тему місцевих ініціатив. У перший день на семінар завітали представники сіл Тульчинської міської ОТГ та провели аналіз свого села у кожній галузі. Цей список проблем можна вирішити завдяки подання проектів до Бюджету громадських ініціатив.

Другого дня на тренінг запросили громадські організації. Адже саме вони мають бути ініціаторами проектів та залучати кошти для розвитку громади. Протягом дня люди мали можливість принести свої проекти та отримати консультацію від тренера.

Загалом четвертий модуль навчання пройшов досить динамічно та результативно. Наступна сесія навчання у березні.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь