Як працюватиме монетизація субсидій

Дата: 26.02.2019 09:44
Кількість переглядів: 256

Фото без описуВперше пенсії автоматично будуть перераховуватись з 1 березня 2019 року, які призначені за зверненнями, які надійшли по 31.12.2018 року, розмір пенсій по яким обчислено відповідно до статті 27 Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

В межах даного перерахунку перегляд тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати для обчислення пенсії в тому числі індивідуального коефіцієнту заробітної плати, не проводиться, а використовується за матеріалами пенсійної справи.

Доплата одноразової доплата формується  особам у кого загальний розмір пенсії з урахуванням передбачених законодавством надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсії( крім пенсії за особливі заслуги перед Україною, доплати до надбавок окремим категоріям осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною) після проведення основного розрахунку відповідно до частини другої статті 42 Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”  не перевищує 1669,20грн.: за наявності у чоловіків 35 років, а у жінок 30 років страхового стажу та у чоловіків 25 років, а в жінок 20 років страхового стажу(для осіб, яким пенсія призначена до набрання чинності Закону України „Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи”.

Доплата одноразової доплати по пенсіях, призначених в разі втрати годувальника встановлюється до загального розміру

Встановлена одноразова доплата не переглядається у разі проведення в подальшому перерахунків пенсій.

Нарахування та виплата одноразової доплати буде проводитись два місяці в березні та квітні місяці 2019 року рівними частинами.

Щодо надання житлових субсидій громадянам у грошовій формі інформуєм, що правила призначення допомоги у сплаті комунальних платежів залишається незміними. Змінився лише алгоритм її виплати.

Виплата монетизованих субсидій пенсіонерам надходитиме на пенсійні рахунки установ, де особа одержує пенсію в уповноважених банках, або через виплатні об’єкти АТ „Укрпошта” одночасно із пенсією в установлений законодавством виплатний період з 4 по 25 число.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь