19.06.2019 року відбулися загальні збори колективу Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області, на яких директор школи - Довгань Григорій Іванович відзвітував про свою роботу у 2018-2019 навчальному році

Дата: 20.06.2019 14:25
Кількість переглядів: 323

Фото без описуПротягом 2018 року дирекція школи та педагогічний колектив працювали над реалізацією основних положень Закону України «Про освіту», Указів Президента України, Постанов Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства освіти і науки України, розпоряджень Вінницької ОДА, наказів та інструктивно-методичних листів Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради, Концепції Нової Української школи (НУШ).

З метою належної організації навчально-виховного процесу та роботи колективу школи було розроблено річний план роботи школи, освітню програму, навчальний план, план методичної роботи. Було проведено 10 педагогічних рад:

Проводились наради при директору та методично-інструктивні наради, на яких доводилась інформація до педагогічних працівників школи про завдання, які були поставлені Відділом освіти, молоді та спорту перед директорами та їх заступниками, а також з листами та наказами Відділу освіти, молоді та спорту.

Відповідно до концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, основних орієнтирів виховання, річного плану виховної роботи в школі проводились загальношкільні та позакласні виховні заходи, які були приурочені до знаменних дат та подій у нашій державі, зокрема:

зустрічі з учасниками АТО, свята Першого та Останнього дзвоників, Новорічно-різдвяних свят, шкільних конкурсів, спортивних змагань, тематичних класних годин, тощо.

Значна робота приділялася позакласній роботі з предметів, а саме: проведенню предметних тижнів, участі у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах І етапу та ІІ етапів, а також у міжнародних учнівських конкурсах «Левеня» та «Кенгуру» (координатор – вч. фізики Чагур В.В.), «Геліантус» (координатор – вч. біології Кушнір Т.В.), «Лелека» (координатор – вч. історії Богач А.П.), «Соняшник» (координатор - вч. укр.. мови та літер. Мойсей М.В.), «Гринвіч» (координатор – вч. англ. мови Паршикова Т.Ю.). Учні школи стали переможцями та призерами вищеназваних конкурсів і нагороджені дипломами, грамотами та сертифікатами.

У районному конкурсі «Дружин юних пожежників» (кер. – Довгань Ж.І.) шкільна команда посіла І місце, а також ІІ місце зайняла агітбригада у районному конкурсі «Еколого-натуралістичних агітбригад» (кер. – Довгань Ж.І., Кушнір Т.В.). Також учні школи здобули призові місця у інших районних конкурсах.

Результати участі у творчих конкурсах, спортивних змаганнях:

  • районний конкурс інсценізацій  учениця 9 класу Т.Лучко посіла ІІ місце.
  • районний фестиваль вчительської та учнівської творчості «Проліски надії-2018», в номінації вокальний дует учнів (кер. Довгань Ж.І.) – грамота за високий рівень виконавської майстерності;
  • Всеукраїнська новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція» у номінації «Стилізована ялинка» - І місце в районному етапі уч. 11 класу Мойсей Сніжана (кер. Довгань Ж.І.);
  • Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір» - ІІ місце в районному етапі уч. 6 кл. Толоковий Максим (кер. Мазур Т.М.)
  • Всеукраїнська новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція» у номінації «Новорічна композиція» - І місце в районному етапі уч. 11 класу Подунай Анна (кер. Довгань Ж.І.);
  • Районна спартакіада школярів з баскетболу (дівчата) – І місце.
  • Конкурс оформлення закладів державної та приватної власності до новорічних свят серед населених пунктів Тульчинської ОТГ – ІІІ місце

Навчально-матеріальна база школи

Для зміцнення навчально-матеріальної бази школи за 2018 рік було виконано слідуючі роботи:

  • переобладнано шкільний хол (за рахунок працівників школи);

придбано:

     мультимедійний проектор (за рахунок СТОВ «Суворовське»);
 

  • обладнання для 1 класу НУШ (за рахунок Відділу освіти, молоді та спорту)
  • для їдальні – холодильне обладнання, ванни мийні для посуду та будівельний матеріал для поточного ремонту харчоблоку (за рахунок Відділу освіти, молоді та спорту).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь