Фінансування сфери культури

Дата: 19.07.2019 16:43
Кількість переглядів: 296

Фото без описуСфера культури відіграє особливу роль у розвитку нашого суспільства, забезпечуючи створення, збереження, поширення і засвоєння загальнолюдських і національних духовно-культурних цінностей.

Сьогодні публікуємо аналітичну інформацію про кошти, які передбачені у бюджеті громади на 2019 рік на фінансування культури.
Так, на території Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади функціонує 17 закладів культури, на утримання яких та на проведення культурно-масових заходів передбачено спрямувати у 2019 році 8 336,3 тис.грн. бюджетних коштів. З початку року профінансовано на галузь 5 799,0 тис.грн., або 69,6% до планових призначень.
Найбільше коштів спрямовано на виконання Єдиної комплексної програми розвитку галузі культури та духовного відродження на території Тульчинської міської об‘єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки. Так, з початку року на проведення 28-ми культурно-масових заходів витрачено 4 114,0 тис.грн., в тому числі за рахунок коштів обласного бюджету – 2 300,0 тис.грн. Насамперед, це видатки, пов‘язані із проведенням в місті Тульчині оперного фестивалю, а також фінансування новорічних, державних, професійних та інших свят, участь колективів та гуртів громади у фестивалях і конкурсах, представницькі видатки. 
На утримання 6-ти бібліотечних закладів громади з початку року спрямовано 221,1 тис.грн., у яких обслуговується 2,48 тис.читачів. Бібліотечний фонд складає 85,6 тис.примірників, у 2019 році поповнено на суму 24,8 тис.грн. Поряд з тим, на утримання районної бібліотеки профінансовано у вигляді субвенції до районного бюджету 606,9 тис.грн.
На забезпечення діяльності будинків культури і клубів профінансовано 509,4 тис.грн. бюджетних коштів. За рахунок цих коштів утримується 6 установ, які надають послуги жителям громади. Крім того, у вигляді субвенції до районного бюджету здійснюється фінансування районного будинку культури для забезпечення функціонування колективів Тульчинської ОТГ, з початку року обсяг фінансування складає 363,9 тис.грн.
В громаді діють 4 музейних заклади, кількість музейних експонатів 20,54 тис.одиниць. На їх функціонування з початку року спрямовано 755,4 тис.грн. бюджетних коштів. 
На утримання інших закладів у галузі культури (централізована бухгалтерія) використано 199,1 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь