Тренінг з питань впровадження ХАСП

Дата: 07.10.2019 12:54
Кількість переглядів: 770

10 жовтня о 10 годині у залі засідань відбудеться тренінг зФото без опису питань впровадження ХАСП – системи безпеки харчових продуктів. Запрошуємо працівників закладів громадського харчування, працівників оптової роздрібної торгівлі харчовими продуктами, суб’єкти господарювання з виробництва харчових продуктів, представники дошкільних та шкільних навчальних закладів, супермаркети де здійснюється продаж харчовими продуктами. Проведе тренінг начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління держпродспоживслужби у Вінницькій області Салюк Андрій Васильович. 


« повернутися до розділу «Оголошення»

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь