На громадських слуханнях презентовано проєкт Програми соціально-економічного розвитку на 2020 рік

Дата: 12.12.2019 17:00
Кількість переглядів: 378

Фото без опису11 грудня у Тульчинській міській раді було проведено громадські слухання. Перш за все, розглянули проєкт Програми соціально-економічного розвитку на 2020 рік. Начальник відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку Наталія Гнатенко ознайомила всіх присутніх з основними пріоритетами розвитку громади у наступному році. Програма соціально-економічного розвитку ОТГ – повністю відповідає вибраній Стратегії розвитку громади до 2030 року, та співвідноситься з Планом економічного розвитку громади на 2019-2020 роки та місцевими програмами. Програма була розроблена у співпраці всіх структурних підрозділів громади та у діалозі з представниками громадського суспільства, які надали свої пропозиції до програми.

Фото без описуКрім того, спеціаліст відділу Вербовецька Вікторія подемонструвала зв’язок Програми соціально-економічного розвитку з проєктом «Розумна взаємодія», який наразі впроваджується у громаді. За результатами маячків, які позначили на ресурсі мешканці громади, було відібрано декілька питань у Програму на 2020 рік, а саме: ремонт дитячого майданчика у парку ім. Миколи Леонтовича,  реконструкція спортивних майданчиків, капітальний ремонт дороги по вулиці Полковника Ганжі, реконструкція парку «Хороше».

Наступною доповідала начальник фінансового управління Тиханюк Ірина про бюджет Тульчинської міської ОТГ на 2020 рік. 

Про умови оренди майна, що є комунальною власністю Тульчинської міської ради присутніх ознайомив начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Бояр Василь.

На останок слухали питання про затвердження порядку проведення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності для визначення вартості майна, з метою укладання договору оренди, приватизації (відчуження) комунального майна та склад конкурсної комісії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь