Результати конкурсу на найкраще новорічно-різдвяне оформлення

Дата: 09.01.2020 16:00
Кількість переглядів: 1586

Відповідно до розпорядження Тульчинської міської ради від 16.12.2019 року № 02-06-129 «Про проведення конкурсу на краще Новорічно-Різдвяне оформлення закладів, установ, підприємств, організацій усіх форм власності, приватних домогосподарств та прилеглих до них територій», у період з 20.12.2019 року по 09.01.2020 року було проведено конкурс на краще новорічно-різдвяне оформлення закладів, установ усіх форм власності та прилеглих до них територій.

26 - 27.12.2019 року члени журі здійснили виїзди у заклади, які своєчасно подали відповідні заявки та виявили бажання взяти участь у конкурсі. Було проведено оцінку діяльності закладів із даного питання, відповідно до критеріїв конкурсу, викладених у затвердженому Положенні. 

За результатами огляду, 08.01.2020 року було проведеного засідання, де члени конкурсної комісії підвели підсумки конкурсу та визначили переможців і призерів:
І місце – Ганнопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Литвинюк Г.І. (140 балів)
ІІ місце – Суворовська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Парубок В.В. (137,5 балів)
ІІІ місце – Тульчинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Тульчинської міської ради Вінницької області, директор Плотицький М.А.(133 бали).
Учасники конкурси, які не здобули призових місць, за активну участь будуть відзначені подяками Тульчинської міської ради.

Фото без опису


Коментарі:

Анонім
2020-01-10 06:47:30

Ганнопіль форефер!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь