3 березня 2020 року в селі Суворовське Тульчинської міської об’єднаної територіальної громади відбулись збори громадян за місцем проживання!

Дата: 04.03.2020 10:13
Кількість переглядів: 281

У їх роботі взяли участь Тульчинський міський голова Весняний В.М., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Поваляєва А.А., секретар Тульчинської міської ради та депутат Тульчинської міської ради Трач О.М., керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів ради Тульчинської міської ради, керівник комунального некомерційного підприємства "Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги" Тульчинської міської ради Кушнір С.В., представник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, керівник Тульчинського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник, представник СО «Тульчинські ЕМ», начальник Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» Кавун В.В., керівники приватних підприємств, які здійснюють свою діяльність на території села.    

         Староста села Суворовське, Лісецький Б.І. прозвітував про свою роботу за звітний період та окреслив основне коло завдань на поточний рік. Також було заслухано звіт депутата Тульчинської міської ради Веретковського О.В.

Тульчинський міський голова Весняний В.М. у своєму виступі подякував присутнім за активну участь у вирішенні питань життєдіяльності громади та акцентував увагу на нагальних питаннях, які потребують вирішення.  

Фото без опису

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь