Пошук

Повідомляємо про перенесення проведення установчих зборів молодіжної ради Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади

Дата: 20.03.2020 16:28
Кількість переглядів: 327

Відповідно до розпорядження міського голови від 17.03.2020 року №02-06-47 повідомляємо про перенесення проведення установчих зборів молодіжної ради Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади.

У зв'язку із встановленням постановою КМУ від 11 березня 2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" з 12 березня по 03 квітня на усій території України карантину та забороною проведення усіх масових заходів, відповідно до протоколів позачергових засідань обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12.03.2020 року №7, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради від 17.03.2020 року №4, керуючись п.п. 11, 20 ч.4 ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

1. Установчі збори молодіжної радиТульчинської міської об'єднаної територіальної громади, проведення яких було заплановано на 23.03.2020 року провести після завершення карантину.

2. Про проведення установчих зборів молодіжної ради Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади буде повідомлено додатково шляхом оприлюднення на офіційному web сайті та у газеті "Тульчинський край".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь