Пошук

Соціальна перукарня для жителів Тульчинської ОТГ

Дата: 23.10.2020 16:52
Кількість переглядів: 1556

В 2019 році в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив  Тульчинської міської об'єднаної територіальної громади» комунальною установою «Тульчинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» підготовлено та подано малий проект «Зроби людям добро (соціальна перукарня)». У категорії малих проектів став переможцем проект «Зроби людям добро (соціальна перукарня)» із набраними 332 голосами. Загальна вартість проекту – 99 999 грн.

Мета проекту – створення соціальної перукарні на базі КУ «Тульчинський територіальний центр» для надання соціальних послуг одиноким, пристарілим громадянам, малозабезпеченим верствам населення та особам з обмеженими фізичними можливостями. У 2020 році на реалізацію даного проекту Тульчинською міською радою комунальній установі було виділено передбачену суму коштів. Відповідно проведено поточний ремонт приміщення, водопостачання та водовідведення, благоустрій прилеглої території, придбано меблі та обладнано приміщення під перукарню. Для надання перукарських послуг закуплено необхідні інструменти та обладнання. На реалізацію проекту використано 98867 грн.

Соціальна перукарня для жителів Тульчинської ОТГ - це  створення належних та комфортних умов проживання  найменш  захищених верств населення.

Бюджет участі – це унікальна можливість для громади створювати власні ініціативи покращення громади за кошти місцевого бюджету. Готуйте і представляйте свої проекти у 2021 році, адже стати переможцем, отримати кошти і реалізувати свій проект – це реальність.

Центр надання соціальних послуг



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь