План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Тульчинської територіальної громади на період до 2030 року винесено на розгляд сесії

Дата: 09.12.2020 15:40
Кількість переглядів: 732

Проєкт Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Тульчинської територіальної громади на період до 2030 року презентувала депутатам начальник відділу економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку Наталія Гнатенко на спільному засіданні постійних комісій.

Нагадаємо, що Тульчинська міська рада приєдналася до європейської ініціативи «Угода мерів» ще у лютому 2015 року. Цим рішенням було взято зобов’язання скоротити на території громади викиди СО2  щонайменше на 30% до 2030 року внаслідок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлювальних джерел енергії, а також підвищувати стійкість шляхом адаптації до наслідків зміни клімату. Для цього необхідно було розробити відповідний План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Тульчинської територіальної громади на період до 2030 року. Для його розробки залучено кваліфікованого експерта Лесюк Віталія Володимировича. Завдяки спільній плідній співпраці розроблено проєкт Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Тульчинської територіальної громади на період до 2030 року.

Після обговорення документа одноголосно було прийнято рішення погодити його та винести на розгляд і подальше затвердження депутатським корпусом на сесії Тульчинської міської ради.

Впровадження заходів з енергоефективності сприятиме зменшенню споживання енергоресурсів, енергетичній незалежності міста, сталому розвитку енергії, запобіганню змінам клімату, впровадженню відновлювальних джерел енергії, формуванню свідомого ставлення до необхідності підвищення енергоефективності, вихованню високої культури  ставлення до збереження природних ресурсів та сировини.

Відділ економіки, стратегічного планування та інвестиційного розвитку

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь