Шановні водії, з 16:00 13 лютого на Вінниччині обмежено рух транспортних засобів

Дата: 13.02.2021 17:16
Кількість переглядів: 354

?Увага! Шановні водії, з 16:00 на Вінниччині буде обмежено рух транспортних засобів по всій мережі автошляхів загального користування місцевого значення

Станом на 14 год. 00 хв. 13 лютого на території Вінницької області пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності). Такі погодні умови призвели до значних перешкод на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області.

Протягом доби очікується суттєве погіршення погодних умов (посилення вітру, внаслідок чого на проїзній частині утворюються перемети).

Прийнято рішення ввести обмеження руху транспортних засобів загального користування та багатоосних вантажних транспортних засобів по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області 13.02.2021 року з 16 год. 00 хв. на час, необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїзної частини автомобільних доріг загального користування місцевого значення у стан, безпечний для руху транспортних засобів.

?Також через значні сніжні перемети, що утворились внаслідок сильного вітру, обмежено рух для вантажного транспорту та автобусів ще на двох державних дорогах територіального значення:
- Т-02-03 Погребище - Турбів - Сквира км 24 - 43 (м. Погребище)
- Т-02-12 Вінниця - Шпиків - Комаргород км 27 - 57 (смт. Шпиків)

Також продовжує діяти обмеження по автомобільній дорозі міжнародного значення М-21 в напрямку  від Жмеринки до міста Могилів-Подільський.

Шановні водії, будь ласка, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, зважайте на погодні умови, по можливості відкладіть поїздки.

Про скасування обмежень в русі буде повідомлено додатково.

Також повідомляємо, що за інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, 13-14 лютого по Вінницькій області та м. Вінниці очікуються складні погодні умови: зниження температури повітря, пориви вітру до 20 м/с, часом сніг, хуртовини, значні перешкоди для дорожнього руху, перемети на проїзній частині автомобільних доріг, ожеледиця.

Існує висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій чи подій на транспорті, об’єктах енергетики, зв’язку та в комунальному господарстві.

Власникам автомобільного транспорту:

- по можливості утримуватись від поїздок;

- вибирати швидкісний режим, який забезпечує своєчасне гальмування;

- не залишати автомобільний транспорт на узбіччі чи проїжджій частині, що може перешкодити роботі снігоприбиральної техніки;

- при виявленні обривів ліній електропередач, не підходити до них, повідомити органи влади та гарячу лінію АТ "Вінницяобленерго" – 0 800 217 217 (цілодобово, безкоштовно).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь