Ангели Пам‘яті-2021. Тиха акція вшанування Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2021 15:33
Кількість переглядів: 465

Фото без опису20 лютого в Україні вшановують пам’ять полеглих на Майдані Незалежності під час кривавих подій Революції Гідності. Саме цього дня 2014 року загинула найбільша кількість активістів Євромайдану. На вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 19 лютого у Тульчині пройде тиха акція «Ангели пам’яті».

Усіх, хто бажає взяти участь в акції та згадати тих, хто віддав найцінніше – власне життя за краще майбутнє України, запрошуємо прийти 19 лютого о 11.00 год, до пам’ятника "Борцям за незалежність України" і в тиші розвісити білих паперових ангелів, як символ розстріляних мирних людей і нашої пам'яті про їх подвиг.

Тиха акція «Ангели пам‘яті», ініційована мистецькою агенцією «Територія А» і  заслуженою артисткою України Анжелікою Рудницькою, у пам‘ять про розстріл Героїв Небесної Сотні 18-20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській у Києві. Нині вулиця Інститутська носить назву Алея Героїв Небесної Сотні.

Акція відбувається водночас у всіх великих містах України, містечках, селах. До ініціативи долучаються амбасади та українська діаспора США, Франції, Угорщини, Бельгії, Польщі, Канади, Греції, Туреччини, Кіпру, Латвії, ПАР. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь