6 (позачергова) сесія Тульчинської міської ради 8 скликання

Дата: 24.02.2021 14:22
Кількість переглядів: 954

23 лютого 2021 року відбулося засідання 6 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8 скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 23 депутати міської ради, голова районної ради Василь Неборецький, керівники структурних підрозділів, працівники апарату міської ради, представники громадськості, старости сіл.

Фото без опису

На засіданні 6 (позачергової) сесії  затверджено звіт про виконання бюджету Тульчинської міської територіальної громади за 2020 рік.

За 2020 рік бюджет громади отримав 113,9 млн. гривень власних доходів, порівняно із 2019 роком надходження скоротилися на 8,6%, планові показники дохідної частини виконано на 85,5%. Виконання видаткової частини загального та спеціального фондів бюджету громади за звітний рік становило 188,9 млн.гривень.

Крім того, на засіданні сесії депутати розглянули та затвердили звіти про виконання бюджетів місцевих рад, що із 01 січня 2021 року увійшли до складу Тульчинської громади.

Вся інформація щодо виконання бюджету за 2020 рік розміщена на офіційному сайті Тульчинської міської ради за посиланням: http://tulchynska.gromada.org.ua/informaciya-pro.../

Фото без опису

Далі по порядку денному депутати заслухали звіт про виконання Єдиної комплексної правоохоронної Програми Тульчинської міської ради «Безпечне місто та село – взаємна відповідальність влади та громади» на 2017-2020 роки. Та затвердили «Комплексну оборонно – правоохоронну програму» Тульчинської міської територіальної громади» на 2021-2025 роки.

Фото без опису

Внесено зміни до рішення 2 сесії Тульчинської  міської ради 8 скликання від 17.12.2021 року № 74 «Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду та виконавчих документів по Тульчинській міській раді на 2021-2023 роки».

Фото без опису

Внесено зміни до рішення 2 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 17 грудня 2020 року №68 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Тульчинський центр первинної медико – санітарної допомоги» Тульчинської міської ради на 2021 – 2023 роки.

Фото без опису

Рішення «Про внесення змін до рішення 2 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 17.12.2020 року № 65 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Тульчинської міської ради на 2021-2025 роки» не отримало достатньої кількості голосів для його прийняття.

Фото без опису

Відбулися зміни у структурі та загальній чисельності апарату Тульчинської міської ради. Створено відділ Центр надання адміністративних послуг. Та затверджено Положення про відділ Центр надання адміністративних послуг Тульчинської міської ради

Фото без опису

Внесено зміни до рішення 2 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання від 17.12.2020 року № 72 «Про створення комунального закладу «Публічна бібліотека Тульчинської міської ради Вінницької області»

Затверджено Статут комунального підприємства «Тульчинкомунсервіс» у новій редакції.

Фото без опису

Депутати підтримали проєкт рішення приєднатися до Європейської ініціативи «Угода мерів» та взяти на себе зобов’язання скоротити на території громади викиди СО2 (та за можливості інших парникових газів) щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, а також підвищувати стійкість за рахунок адаптації до наслідків зміни клімату. Цим рішенням Тульчинський міський голова міста Валерій Весняний уповноважений від імені територіальної громади підписати «Угоду мерів» згідно з формуляром приєднання.

Фото без опису

Також одноголосно проголосували за рішення «Про звернення депутатів Тульчинської міської ради до Верховної Ради України щодо прийнятого Закону України «Про народовладдя через всеукраїнський референдум» та прийняття закону про місцевий референдум».

Фото без опису

Рухаючись за порядком денним депутати проголосували за зміни до Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою на території Тульчинської міської ради на 2021 рік.

Затвердили рішення «Про співфінансування з місцевого бюджету вартості робіт об’єктів вулично– дорожньої мережі населених пунктів для фінансового забезпечення виконання на них робіт за рахунок субвенції, що спрямовується в сферу дорожнього господарства»

Відмінено рішення 35 сесії Тульчинської міської ради 6 скликання від 15.04.2013 року № 870 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Тульчина»

В громаді продовжується процедура прийняття до комунальної власності Тульчинської міської ради майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району, за результатами розгляду прийнято відповідні рішення.

Також розглянули питання:

«Про входження Тульчинської міської ради до складу засновника комунального підприємства Тульчинський районний центр первинної медико – санітарної допомоги шляхом прийняття права засновника від Тульчинської районної ради»

«Про входження Тульчинської міської ради до складу засновника комунального підприємства «Редакція Тульчинського радіомовлення» шляхом прийняття прав засновників від Тульчинської районної ради та трудового коллективу редакції»

«Про внесення змін до рішення 5 сесії Тульчинської міської ради 8 скликання  від 10.02.2021 року №220 «Про передачу комунального майна в оперативне управління комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради»

Про передачу комунального майна в господарське відання коммунальному підприємству «Тульчинкомунсервіс» Тульчинської міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Тульчинської міської ради майна, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району (радіомовлення)

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Тульчинської міської ради майна, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району (військомат)

Про передачу комунального майна, частину будинку урочистих подій за адресою: м. Тульчин, вулиця Миколи Леонтовича, 86 в оперативне управління відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради.

Фото без опису

Після розгляду всіх питань секретар міської ради Віталій Чуба звернувся до депутатів та наголосив, що 1 січня 2021 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік. Щорічна кампанія електронного декларування триватиме до 31 березня 2021 року.

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі Національне агентство) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, що визначає Національне агентство.

      З метою своєчасного заповнення та подання декларації на сайті НАЗК у визначений Законом строк необхідно заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

         Всі дані необхідні для заповнення декларації можна отримати дистанційно з електронних реєстрів за допомогою кваліфікованого електронного підпису. Перелік ресурсів, які допоможуть у пошуку необхідної інформації:

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно (https://bit.ly/36uTwlH) – містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації;

Офіційний електронний портал Держгеокадастру (https://e.land.gov.ua/) – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації;

Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України (https://bit.ly/3r24fMu) – містить відомості про доходи;

Ознайомитися з повним переліком ресурсів, де можна знайти інформацію, яка потрібна для декларування можливо за посиланням: https://bit.ly/3twOejs.

Після цього депутати завершили роботу 6 (позачергової) сесії Тульчинської міської ради 8-го скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь