Валерій Весняний лауреат конкурсу «Людина року - 2020»!

Дата: 25.03.2021 16:01
Кількість переглядів: 650

Валерій Весняний отримав статус "Міський голова 2020 року" у Вінницькій області сьогодні, 25 березня на урочистому нагородженні переможців конкурсу «Людина року» . Заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко та голова облдержадміністрації Сергій Борзов особисто вручили нагороду та привітали Тульчинського міського голову. Кандидатуру пана Весняного на нагородження подала Громадська організація "Інститут культурної політики".

Цілком справедлива нагорода, адже за 15 років на посаді мера Валерій Весняний встиг зробити чимало гарних справ для громади.
За останні роки Тульчин впевнено набирає обертів та стає впізнаваним завдяки масштабним культурним проектам. В цьому є велика заслуга міського голови, адже він з радістю підтримує всі ініціативи. "Розвиток туризму – не просто культурні заклади і заходи, а це ще й робочі місця, податки до міської скарбниці, потужний поштовх до розвитку інфраструктури і підвищення загального культурного рівня міста" - стверджує Валерій Михайлович.

Команда міської ради щиро вітає свого керівника і наставника. Маємо за честь працювати під вашим керівництвом. Завжди готові підтримати Вас заради спільної мети і розвитку громади. Бажаємо натхнення на нові проекти, твердості і впевненості в прийнятті будь-якого рішення, високих перспектив і успішних прогнозів діяльності.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь