Закликаємо долучитись до щорічної акції "За чисте довкілля"

Дата: 02.04.2021 10:31
Кількість переглядів: 446

Фото без описуНовостворена Тульчинська громада - чарівний туристичний куточок нашої України. Ми багаті на чудові музеї, історичні будівлі, палаци, парки та сквери.
З приходом весни теплими днями з’явилась з під снігу і засміченість територій міста і прилеглих сіл. Щоб привернути увагу до цієї проблеми та долучити населенню громади до її вирішення відповідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та розпорядження Кабінету Міністрів України про «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації 18 березня 2021 року виконавчим комітетом Тульчинської міської ради було прийнято рішення «Про проведення на території Тульчинської міської ради щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів». 

Прибирання територій громади - це одна з частин того, що можуть зробити жителі для розвитку та впорядкування рідного краю. Сміття на вулицях та прибудинкових територіях - це результат байдужості та недоліків у вихованні суспільства. Наводячи лад ззовні, ми змінюємо щось всередині – і навпаки.

Міська рада закликає підприємства, установи та організації, мешканців громади вийти на вулиці міста та сіл нашої громади і внести свій посильний внесок допомігши зробити наші вулиці чистішими. Адже чисте довкілля – це
справа кожного. 

Запрошуємо всіх жителів громади, активну молодь, підприємства й установи з дотриманням карантинних обмежень долучитися до прибирання паркових зон та територій населених пунктів нашої громади з 18 березня по 15 травня поточного року рамках та підтримати проведення дня благоустрою населених пунктів у третю суботу квітня (17.04.2021р.).

Пам’ятаймо, що досягти помітних результатів можна лише разом та спільними зусиллями усієї громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь