ЗУСТРІЧ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ ЛАРИСОЮ МИКОЛАЇВНОЮ БІЛОЗІР

Дата: 09.04.2021 16:02
Кількість переглядів: 485

7 квітня 2021 року в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради відбулася зустріч народного депутата України Лариси Миколаївни Білозір з громадськими організаціями Тульчинської міської ради:
ГО « Ліквідатори Чорнобиля»;
ГО «Тульчинська спілка ветеранів війни в Афганістані»;
ГО «Учасники бойових дій в АТО(ООС)»;
ГО « Інваліди Чорнобиля»;
Міська організація ветеранів війни та праці.
У зустрічі взяли участь Тульчинський міський голова Весняний Валерій Михайлович, заступник міського голови Поваляєва Алла Анатоліївна, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Сутика Валентина Василівна, помічники народного депутата Лозінська Галина Іллівна, Нікітін Олексій Миколайович.
Лариса Миколаївна поінформувала присутніх про результати роботи в комітетах Верховної Ради, профільних Міністерствах та департаментах. 

Коротко зупинилась на загальній економічній і протиепідемічній ситуації та напруженій обстановці на фронті. 
Присутні цікавилися питаннями соціального захисту, охорони здоров'я, зокрема ситуацією з Covid-19. Народний депутат відповіла на всі питання та подякувала представникам громадських організацій за їх активну життєву позицію, участь у громадському житті.

Лариса Миколаївна завжди уважно ставиться до звернень громадян, особливо, коли це стосується здоров'я, тому і миттєво відреагувала на колективне звернення громадських організацій щодо придбання тренажера для надання соціальних послуг з лікувальної фізкультури.

У КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради з 1 січня 2021 року функціонує відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування (завдувач Колібабчук М.І.), де надаються послуги з реабілітації, оздоровчого масажу, ліквальної фізкультури. Наразі оснащення кабінету лікувальної фізкультури - в початковій стадії. Тому веслувальний тренажер, подарований народним депутатом України Ларисою Білозір, досить необхідний для надання якісних реабілітаційних та відновлювальних послуг.

Від громадських організацій Вільк Станіслав (голова ГО «Ліквідатори Чорнобиля») щиро подякував Ларисі Миколаївні за подарунок, повагу до людей, які пройшли складними життєвими дорогами, запевнив, що вони завжди її підтримають, адже цінують її за професіоналізм, людяність, наполегливість, любов і шану до жителів громади.

Тульчинський міський голова Валерій Весняний подякував народному депутату України Ларисі Білозір за постійну підтримку у вирішенні важливих проблем жителів Тульчинської територіальної громади, а також за участь в реалізації життєво необхідних проектів та ініціатив.

Провела зустріч директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради Рупіна Любов Семенівна, яка від себе особисто та колективу подякувала Ларисі Миколаївні, Валентині Василівні за
увагу до проблем Центру та такий необхідний подарунок. А також подякувала всій команді, яка працює з народним депутатом України і побажала міцного здоров'я, бадьорості духу в усіх починаннях, незмінного успіху і такого ж
дієвого патріотизму.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь