ЗДОРОВИЙ ЕФЕКТ

Дата: 12.04.2021 08:20
Кількість переглядів: 347

Скандинавська хода в останні роки стає дуже популярною. Під час звичайної ходьби в нашому тілі задіяно близько 70% м'язів. А якщо до ніг підключити ще руки і спину, просто взявши в руки палиці, то будуть задіяні всі м'язи верхньої частини корпусу, які ми практично не використовуємо протягом дня, зокрема, м'язи плечового поясу, спини, пресу, грудей. Цей вид навантаження, до того ж, підвищує тривалість життя людям, які мають проблеми зі здоров'ям. 

Тому саме скандинавська хода була визначена однією з пріоритетних соціальних послуг в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради. Опанувати техніку скандинавської ходи нескладно, однак робити це потрібно під керівництвом тренера. У центрі працює фахівець з фізичної реабілітації Пантелімон Оксана Михайлівна, яка допомагає швидше засвоїти методику рухів, що зводить до мінімуму ризики. Комплект спеціальних палиць для ходьби можна придбати в будь-якому спортивному магазині чи в інтернет- магазині, який реалізує товари спортивного призначення.

В центрі працює дві групи. Заняття проходять на центральному міському стадіоні та на стадіоні ВПУ-41 двічі на тиждень у вівторок та четвер.

Людина вільна в виборі своїх залежностей. Зробіть себе залежними від відкритого простору, зеленого парку, рухливого тіла. Саме свіже повітря і рух підвищує імунітет і допомагає долати фізичні, душевні недуги та життєві труднощі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь