Пошук

Соціальна робота із вразливими сім’ями

Дата: 16.04.2021 10:08
Кількість переглядів: 631

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради.  В зазначеному напрямку роботи одним з найголовніших чинників є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.
    З метою підтримки таких сімей, в штатний розпис КУ ЦНСП Тульчинської міської ради було введено посади фахівців із соціальної роботи. Станом на 15 квітня 2021 року на обліку в установі знаходиться 96 сімей Тульчинської територіальної громади, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них 11 сім’ям надається послуга соціального супроводу, іншим сім’ям послуги соціальна профілактика та консультація.

Послугами фахівців соціальної роботи охоплено всі населені пункти Тульчинської територіальної громади.
   Основне завдання фахівця із соціальної роботи - це своєчасне виявлення осіб, сімей, які потрапили у складні життєві обставини і потребують соціальної допомоги чи послуг та бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги. Насамперед для сімей, які ризикують потрапити у складні життєві обставини внаслідок втрати роботи членами сім’ї, інвалідності, тяжкого захворювання, насильства над дітьми, розлучення, повернення одного з батьків після відбування покарання в місцях позбавлення волі, неналежного виконання батьківських обов’язків.

Шановні громадяни!

Якщо ви або члени вашої сім’ї маєте проблеми стосовно виховання дітей, конфліктні стосунки з членами родини, незадовільний стан здоров’я, малозабезпеченість та інші обставини, що негативно впливають на життя та функціонування сім’ї, звертайтеся до фахівців КУ ЦНСП Тульчинської міської ради за адресою: м.Тульчин, пров. Брацлавський, 6). Наше завдання – вселити в людей надію та віру в добро. Всі ми – члени великої родини і щиро вболіваємо за своїх підопічних, радіємо, коли бачимо, з якою вдячністю світяться обличчя тих, кому ми допомагаємо подолати труднощі, що з різних обставин виникли в житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь