Виплата житлових субсидій за травень 2021 року

Дата: 01.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 473

Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 505 «Деякі питання призначення житлових субсидій» встановлено, що розгляд питань щодо призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному  сезоні 2020-2021 років, проводиться без звернень громадян в автоматичному режимі.

Рішення про призначення житлових субсидій таким домогосподарствам в автоматичному режимі прийматиметься управлінням соціального захисту населення Тульчинської міської ради на підставі інформації Міністерства фінансів України за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій та членів їх сімей (наявність у власності житлових приміщень, транспортних засобів, депозитних рахунків та інше).

За даними Міністерства соціальної політики України інформація від Міністерства фінансів України за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій та членів їх сімей надійшла в червні 2021р.

Звертаємо увагу громадян, які подали документи для призначення субсидії у травні цього року, а також тих, кому перепризначення субсидії буде здійснено автоматично, що розрахунок (нарахування) субсидії проводитиметься управлінням соціального захисту населення Тульчинської РДА  протягом червня місяця.

А виплата субсидій у готівковій формі за травень-червень 2021 року буде здійснена протягом липня місяця.  

Зазначаємо, що житлова субсидія особам, які звернулися (або звернуться) за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Для отримання більш детальної інформації в управлінні соціального захисту населення Тульчинськоїміської ради працює телефон «гарячі лінії»  за номером: 2-28-99.

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь