Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та його перший заступник Володимир Кістіон відвідали Тульчинську територіальну громаду

Дата: 07.07.2021 10:40
Кількість переглядів: 343

6 червня в ході робочої поїздки голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та його перший заступник Володимир Кістіон відвідали Тульчинську територіальну громаду.

Тульчинський міський голова Валерій Весняний ознайомив зі станом забезпечення місцевого населення питною водою. У своїй презентації міський голова розповів про актуальні проблеми громади в галузі житлово-комунального господарства, зокрема, піднімалося питання водопостачання, водовідведення та, безпосередньо, якість цих послуг у місті Тульчин та тих населених пунктах, які увійшли до складу громади в 2020 році.

За словами Валерія Весняного, забезпечення якісним водопостачанням жителів громади визначено одним із пріоритетних напрямів її розвитку. При цьому громада вже має досвід залучення коштів на поліпшення системи забезпечення населення водою з різних джерел: з державного бюджету за Програмою «Питна вода України»; завдяки співпраці з швейцарсько-українським проєктом «Підтримка децентралізації в Україні» (DesPro) та програмі «Муніципального врядування та сталого розвитку» ПРООН; у співфінансуванні з місцевим бізнесом і населенням тощо.

Оглянули також, як проводяться роботи з капітального ремонту дороги по вулиці Пестеля. Це одна із 34-ох комунальних доріг Вінницької області, ремонт яких фінансуватиметься обласним бюджетом за результатами конкурсного відбору.

Частину дороги було відремонтовано минулого року. Загалом капітально відремонтувати мають 1 500 метрів шляху.

Керівництво Вінницької обласної ради відвідали Тиманівський художній музей та палац Шереметьєва у с.Тиманівка, щоб ознайомили з одними з численних культурних і туристичних магнітів нашої громади.

Також побували на виробництві у ТОВ "Тульчинм’ясо". Це сучасне підприємство, що представляє м'ясний напрямок діяльності Групи компаній «ТЕРРА ФУД». Тульчинський м’ясокомбінат — одне з перших українських підприємств з перероблення м’яса. Сьогодні виробництво обладнане за останнім словом техніки та працює згідно сучасних технологій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь