Добро врятує світ!!!

Дата: 08.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 497

Здавалося б, творити добро й робити добрі справи та вчинки простіше простого. Адже це не вимагає від людини жодних надприродних зусиль. Необхідно лише слідувати за велінням свого серця і, роблячи щось хороше, думати про те, як приємно це буде для іншої людини. 

Зробити добру справу – це підтримати людину чи родину, яка в силу певних життєвих обставин потребує сторонньої допомоги, підтримки та розуміння. Саме таку мету ставлять перед собою волонтери з міста Вінниця,
які створили групу «Добро врятує світ». Вони опікуються самотніми літніми людьми, сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах; дітками, які хворіють онкологією, переселенцями, підопічними інтернатних та
пансіонатних закладів.

4 липня волонтери разом з фахівцями КУ ЦНСП Тульчинської міської ради відвідами дві сім’ї сіл Клебань та Михайлівка Тульчинської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах і допомогли їм продуктами харчування, засобами гігієни, підгузками для дітей, одягом та іграшками. Море радості та вражень приніс діткам організований волонтерами невеличкий квест на водяних пістолетах. 

Також було відвідано підопічних відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання с. Тиманівка та передано їм продукти харчування.
Отже, хочеться сказати лише одне – поки є такі ініціативні люди з Великим серцем в нашому суспільстві – Добро завжди буде перемагати і справді Врятує світ!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь