Співпраця на користь людям та рух – це життя

Дата: 05.08.2021 08:10
Кількість переглядів: 561

Фото без описуУ зв'язку зі змінами до Постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2012  №321, 27 липня 2021 року у приміщенні Вінницького казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства відбулася нарада щодо Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, перелік яких затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 № 321.

   У нараді взяла участь Пантелімон Оксана Михайлівна фахівець КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради.

   На нараді був прийнятий алгоритм  дій соціального працівника КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради для отримання підопічними протезно-ортопедичних виробів та ортопедичного взуття. Учасники заходу познайомились з спеціалістами підприємства, оглянули  цехи підприємства та ознайомились з  послугами, які воно надає.

   Інформація отримана на нараді, дасть можливість оперативніше вирішувати питання щодо надання соціально- реабілітаційних послуг фахівцями  КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради особам з інвалідністю, укріпити партнерські та ділові стосунки з Вінницьким КЕ ПОП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь