Навчальний семінар з питань цивільного захисту на території Тульчинської громади

Дата: 16.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 764

    15 вересня 2021 року на базі Тульчинської громади, відповідно до Плану  проведення навчальних занять з головами виконавчого органу міських, селищних, сільських рад, керівниками структурних підрозділів з питань цивільного захисту територіальних громад, затвердженого головою обласної державної адміністрації  від 9 вересня 2021 року, керівництвом Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії  з правоохоронними органами облдержадміністрації та Тульчинської міської ради проведено навчально-методичний збір. Тема даного заходу – «Організація заходів із захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період».

  Під час проведення теоретичної частини директор департаменту Сергій Вовченко наголосив на необхідності постійного вивчення проблемних питань,шляхів їх вирішення, що можуть виникнути в умовах ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій мирного часу та опрацювання питань в особливий період. Заступником начальника управління департаменту Зоєю Циркун окреслено питання планування заходів та нормативну базу при роботі структурних підрозділів громад.

З питанням щодо функціонування ПРУ та відновлення фонду захисних споруд цивільного захисту виступив начальник відділу департаменту Ігор Голдибан. Практичне керівництво робіт із ліквідації надзвичайних ситуацій та робота комісій з питань ТЕБ та НС – тема, яка була озвучена начальником відділу департаменту Глєбом Бурковським. На завершення теоретичної частини заняття, виступив заступник начальника НМЦ та БЖД Вінницької області Скорбач О,О. щодо функціонального навчання працівників місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту.

   Під час проведення практичної частини семінару, керівництвом та працівниками ВПУ-41 , було розгорнуто ПЕП (приймальний евакуаційний пункт) громади з напрямками та функціональними обов’язками працівників щодо організації життєзабезпечення евакуйованого населення, його реєстрації та перерозподіл для подальшого розміщення на території громади. Також на території даного закладу було ознайомлено учасників семінару із забезпеченням захисної споруди, підтримання її у належному стані для можливого укриття населення.

    На завершення семінару, директор департаменту Сергій Вовченко, подякував керівництву міської ради та ВПУ – 41-Друм Т.П та Куцій О.В. за якісну підготовку до проведення практичної частини заходу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь