«Зелена країна» на Вінниччині: Тульчинські лісівники запрошують долучитися до створення лісів!

Дата: 01.10.2021 15:32
Кількість переглядів: 795

Протягом жовтня-листопада 2021 року на виконання програми Президента України «Зелена країна» проводиться загальнодержавна акція «Створюємо ліси разом». За три роки в рамках цієї програми буде висаджено 1 млрд. дерев і збільшено за 10 років площу лісів на 1 млн. га.
Лісівники Вінниччини готові до проведення цьогорічної акції «Створюємо ліси разом». Активну участь у ній візьмуть усі державні підприємства лісового господарства області. Визначено лісові ділянки площею 50 га, де буде
проведено організовану осінню висадку 230-250 тисяч дерев.

Як завжди, активно долучаються до акції ветерани лісового господарства, учнівські лісництва, де вже проходять інформаційні заходи з питань проведення акції.
Адміністрація ДП «Тульчинське лісомисливське господарство » запрошує громадян Тульчинщини та  Томашпільщини, органи державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальні громади долучитися до озеленення територій шкіл, прибудинкових територій, дитячих садків, створення парків, скверів, алей.

У ДП « Тульчинське лісомисливське господарство» створення лісових культур відбуватиметься в двох лісництвах Шпиківському та Томашпільському. Для цього вже виділено 2 ділянки, де підготовлено грунт для осінньої посадки лісу. Для проведення акції підприємство має достатню кількість різноманітного посадкового матеріалу.
З усіх питань проведення акції, придбання посадкового матеріалу просимо звертатися у ДП «Тульчинське лісомисливське господарство», до лісництв, а також за телефоном 097 26 – 77 -360

Дирекція Д П « Тульчинське лісомисливське господарство»

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь