Тиманівська школа отримала новий шкільний автобус

Дата: 27.10.2021 15:21
Кількість переглядів: 836

Фото без описуСьогодні у Тульчинську громаду було передано новий шкільний автобус, який обладнаний спеціальним підйомником для перевезення дітей на візках.

 

Новенький транспорт, який буде обслуговувати Тиманівську школу, коштує 2 185,990 тис. грн. З бюджету громади на нього виділили 881 тис. грн., решту суми покрила державна субвенція. Всього держава придбала 16 транспортних засобів для територіальних громад Вінниччини.

 

Для урочистої передачі ключів і документів на захід завітали: Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов та Перший заступник Голови ОДА Наталя Заболотна, народний депутат України Ірина Борзова, директор Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації Олександр Мельник.

Шкільні автобуси – це продовження «Великого будівництва» нової країни, яку ініціював Президент України Володимир Зеленський.

«Сьогодні ми передаємо громадам нові шкільні автобуси, щоб наші маленькі громадяни мали безпечний та комфортний доступ до навчання. Це 16 шкільних автобусів для 16 громад Вінниччини,- зазначив під час урочистостей Сергій Борзов. - Цього року на область держава спрямувала 21, 1 мільйон гривень субвенції на придбання шкільних автобусів, обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами. Автобуси купували разом із територіальними громадами - на умовах співфінансування. З своїх бюджетів вони виділили 13,8 млн грн. Тож сьогоднішня подія - гарний приклад  співпраці  держави і громад для безпечного та комфортного доступу дітей до навчання».

 

На важливості злагодженої співпраці держави і територіальних громад наголосила під час урочистостей Ірина Борзова: «Держава має допомагати територіальним громадам. От і сьогодні у співфінансуванні з громадами закуплено 16 автобусів. Вперше автобуси оснащені для діток з інвалідністю. Це дуже важливо, адже наша основна мета - працювати для комфорту дітей. У територіальних громад ще є потреба в шкільних автобусах, тож ми і надалі будемо співпрацювати і допомагати»,- запевнила народний депутат.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь