ПОВІДОМЛЕННЯ про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Дата: 12.11.2021 14:41
Кількість переглядів: 366

1. Повна назва документа державного планування: «Детальний план території для нового будівництва резервуару для технологічних вод на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту с. Холодівка), Вінницької області».
2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Тульчинська міська рада.
3. Передбачувана процедура громадського обговорення:
а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території для нового будівництва резервуару для технологічних вод на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту с. Холодівка), Вінницької області» розпочато з дня їх оприлюднення на сайті Тульчинської міської територіальної громади (http://tulchynska.gromada.org.ua) та триватиме 15 днів.
б) Зауваження і пропозиції подаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника надаються протягом 15 днів з дня оприлюднення.
в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Тульчинська міська рада: 23600, Вінницька область, Тульчинський район, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1 тел./факс: 04335-22240, 04335-22351, e-mail адреса: radatulchin@gmail.com . Відповідальна особа - Начальник управління житлово – комунального господарства,  благоустрою, комунальної  власності та містобудування і архітектури Тульчинської міської ради: Волк Олександр Володимирович.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території для нового будівництва резервуару для технологічних вод на території Тульчинської міської ради (за межами населеного пункту с. Холодівка), Вінницької області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь