Триває голосування за проекти І етапу конкурсу "Комфортні громади"

Дата: 26.11.2021 16:17
Кількість переглядів: 410

Фото без описуНагадуємо, що триває голосування за проекти І етапу конкурсу "Комфортні громади". Детальніше про проекти, які потребують вашої підтримки, щоб пройти на ІІ етап:

1. Безпечна громада – щаслива громада с. Дранка

Проект передбачає встановлення камер відоспостереження і спрямований  на покращення громадського правопорядку в селі

2. Безпека в селі с. Клебань

Мета проєкту: підвищення рівня громадської безпеки та громадського порядку, шляхом встановлення відеоспостереження для  забезпечення належного моніторингу об’єктів благоустрою та комунальної сфери, посилення безпеки дорожнього руху, запобігання злочинності.

3. Благоустрій подвір’я сучасної школи у с. Ганнопіль

Проєкт передбачає облаштування подвір’я Ганнопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Тульчинської міської ради Вінницької області тротуарною плиткою з метою створення безпечної, естетично оформленої зони для проведення різноманітних шкільних заходів та свят.

4. Створення та облаштування інклюзивного ХАБУ «Простір здійснення мрій»

Однією з найголовніших цілей Проєкту є перетворення будівлі старої школи в  доступний, сучасний, креативний та інклюзивний ХАБ - простір для розвитку внутрішнього потенціалу, розкриттю фізичних та творчих можливостей , безпосередньої  участі молодих людей з інвалідністю та всіх бажаючих жителів громади у роботі  спортивних секцій, соціальних майстерень , клубів за інтересами, майстер класах.

5. Благоустрій зони відпочинку біля ставка Бровар

Проектом передбачено благоустрій зони відпочинку біля Броварського ставка. Потреба облаштувати територію обумовлена великою популярністю серед відпочивальників, особливо у літній період. У рамках проекту пропонуємо обладнати простір так, щоб було безпечно, комфортно та затишно всім категоріям відпочивальників. 

6. Щорічний різдвяний ярмарок «Щедрик» у місті Тульчин

Започаткування щорічного ярмарку планується на площі біля Центру культури та дозвілля. Завдяки ярмарку  у місті буде святкова атмосфера для жителів та гостей. А також підвищення рівня торгівельної діяльності та реалізація місцевої продукції.


7. Моє село - моя святиня. Впровадження заходів щодо покращення інфраструктури села Копіївка

Створення комфортних та безпечних умов для життя мешканців села в темну пору доби.

8. Ремонт фонтану та благоустрій прилеглої території до пам'ятника у селі Кирнасівка

На території селища немає місця для відпочинку жителів громади. А цей проект передбачає  відновлення фонтану, покращення благоустрою території шляхом облаштування тротуарних доріжок, клумб, встановленням лавочок для сидіння, урн. Це дасть змогу створити належні умови населенню для відпочинку всієї родини, а  оновлена територія має стати центром.

 

9. Стадіон «Колос» у селі Тиманівка

Реалізація проекту дасть можливість вирішити актуальні проблеми   незайнятості дітей, підлітків, молоді. Наявність сучасного футбольного поля  надасть можливість молоді та дорослим вести здоровий спосіб життя та урізноманітнити своє дозвілля грою на великому футбольному полі. Підвищить рівень фізичної та загальної культури населення. Створить сучасні умови для занять спортом, появі нових талановитих футболістів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь