6 січня славну ювілейну дату народження відзначає Гордійчук Олексій Ульянович

Дата: 06.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 676

Фото без опису6 січня 2022 року, славну ювілейну дату народження відзначає Гордійчук Олексій Ульянович, голова Тульчинської районної Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), полковник запасу, учасник бойових дій на території 9-ти провінцій ДРА, житель Тульчинської територіальної громади, мудрий керівник, багатогранна особистість, людина широкої душі і доброї вдачі.

Вельмишановний Олексію Ульяновичу!

Від імені апарату, виконавчого комітету, депутатського корпусу Тульчинської міської ради та від себе особисто прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею.

Ваш трудовий та життєвий шлях є взірцем працездатності, військової звитяги, мужності і самовідданості під час виконання військового обов’язку, безкорисливого служіння людям, а такі Ваші чесноти, як гідність, добропорядність, енергійність, доброзичливість стали запорукою мудрого керівника, талановитого організатора, наставника молодого покоління.

Ви є втіленням високого професіоналізму, відповідальності, надійності та порядності. Мужність може бути доброю, і Ви - прямий цьому доказ.

Ви завжди поруч із побратимами, сім’ями учасників бойових дій, берете активну участь у вирішенні їх життєвих питань, у всіх починаннях на теренах громади та району.

 Хай довго-довго світить сонце Вашого земного буття, і від його променів буде тепло і затишно всім, хто оточує та спілкуються з Вами. Нехай сила, мужність честь і благородство душі залишаються непереможними, нехай боротьба за гарну справу і гідну мету завжди вінчається успіхом і перемогою.

Щиросердно бажаємо міцного здоров’я, людського, родинного щастя, миру, злагоди, вічного натхнення, успіхів у всіх справах. Хай Божа зоря завжди зігріває ваше серце. Ясних Вам життєвих шляхів на многії літа!

З повагою, Тульчинська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь