Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради

Дата: 25.01.2022 09:27
Кількість переглядів: 429

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), з 22 січня 2022 року Вінницьку область віднесено до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

24 січня 2022 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради, на якому прийнято відповідне рішення, зокрема:

  1. На території Тульчинської міської територіальної громади встановити «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від  09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення  карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом  SARS-CoV-2» (із змінами).
  2. Посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів на підприємствах, установах, організаціях та на транспорті, суб’єктами господарювання, передбачених для «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від  09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення  карантину та запровадження  обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню  на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом  SARS-CoV-2» (із змінами).

3. Відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради (Митрицан М.М.):

1) Перейти на дистанційну форму навчання всім здобувачам освіти Зарічненської та Сільницької гімназій Тульчинської міської ради з 25.01.2022 року.

2) Провести в приміщеннях закладів освіти, харчоблоках комплекс протиепідемічних заходів, прибирання та провітрювання.

  1. Посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо суворого дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобіганню поширення коронавірусної інфекції.

4. Тульчинському  РВП ГУ НП у Вінницькій області (Костишен В.І.) спільно з Тульчинським управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області (Щаблевська Ю.С.) посилити, в межах компетенції, заходи державного нагляду за виконанням суб'єктами господарювання протиепідемічних вимог. У випадках виявлення порушень діяльності суб'єктами господарювання тимчасово припиняти їх діяльність до усунення виявлених порушень.

5. Тульчинському РВП ГУ НП у Вінницькій області (Костишен В.І.), Тульчинського районного відділу ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»  (Черниш А.Г.) максимально посилити заходи контролю щодо осіб, які перебувають на самоізоляції, контактних та хворих із діагнозом амбулаторних хворих із підтвердженням діагнозом гострої респіраторної хвороби COVID-19, які лікуються амбулаторно.

 

 

6. Сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тульчинської міської ради (Деркач Ю.Г.) посилити роботу щодо висвітлення питань, пов’язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби на території Тульчинської міської територіальної громади. Звернути увагу осіб похилого віку на необхідність дотримання обмежувальних заходів та зменшення пересування на час загострення епідситуації.

Крім того, розглянуто питання та прийнято відповідне рішення щодо забезпечення джерелами альтернативного електропостачання КНП «Тульчинська центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради.

      Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь