Обстеження захисних споруд цивільного захисту, найпростіших укриттів та підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків, які можуть бути використані для укриття населення

Дата: 28.01.2022 12:18
Кількість переглядів: 527

Сектором  цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тульчинської міської ради проводиться робота по обстеженню захисних споруд цивільного захисту, найпростіших укриттів та підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків, які можуть бути використані для укриття населення Тульчинської міської територіальної громади. Більшість обстежених приміщень не відповідають вимогам найпростіших укриттів.

26 січня 2022 року на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тульчинської міської ради було розглянуто питання про невідкладні заходи щодо забезпечення укриття населення Тульчинської міської територіальної громади та прийнято відповідне рішення, яке є обов’язковим до виконання.

Балансоутримувач забезпечує утримання захисних споруд та інших споруд, що повинні використовуватися для укриття населення, а також підтримання їх у стані, необхідному для приведення у готовність до використання за призначенням відповідно до вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд.

Просимо  всіх балансоутримувачів протирадіаційних укриттів та найпростіших укриттів, голів ОСББ, голів будинкових комітетів привести у належний санітарний та протипожежний стан підвальні, цокольні приміщення, провести їх дезінфекцію, звільнити від сміття, впорядкувати входи, освітлення з метою захисту людей від факторів небезпеки, що можуть  виникнути  унаслідок надзвичайної ситуацій у мирний час та дії засобів ураження в особливий період.

Також просимо жителів багатоквартирних житлових будинків долучитись до прибирання в підвальних приміщеннях будинків, в яких вони проживають.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь