Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі

Дата: 20.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 219

1.  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради; 23600, Україна, Вінницька область, місто Тульчин, провулок Брацлавський, будинок 6; код за ЄДРПОУ — 42111053; категорія замовника —юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.                .
2.  Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником:ДК 021:2015: 34110000-1 Легкові автомобілі (Volksvagen T6.1 Caravelle або еквівалент).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-20-010445-b

4.Процедура закупівлі: відкриті торги.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:очікувана вартість предмету закупівлі визначена з урахуваннямцін на автомобілі в 2021 році, отриманих від потенційних учасників закупівлі Prozorroта даних відкритих джерел інформації, а також на підставі отриманих комерційних пропозицій.Згідно з методом порівняння ринкових цін проведено розрахунок одиничної вартості товару з використанням середньої ціни.                                          
6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021р. № 398  та становить 1 500 000 грн з ПДВ. 
7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 500 000,00  грн.(один мільйон п’ятсот  тисяч гривень 00 копійок). Ціна Товару, включає в себе ціну за одиницю Товару з урахуванням податків, зборів та обов’язкові платежі, що мають бути сплачені, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця поставки, визначеного замовником, сплату мита, податків та інших зборів і обов’язкових платежів, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України.                               .
8. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь