Просто кава, яка підтримує економіку Тульчинської громади

Дата: 20.04.2022 09:49
Кількість переглядів: 479

Нещодавно у Тульчині відбулося "тихе" відкриття шостої кав'ярні "Просто кава" напроти будівлі міської ради. Без гучного свята і повітряних кульок сім'я підприємців Яна та Максим Саніцькі відкрили двері чергового затишного місця для відвідувачів.

Ідея розташування не їхня і з'явилася ще задовго до війни. "До нас завітала попередня власниця приміщення і сказала, що бачить на цьому місці лише нашу кав'ярню. Їй сподобалося, як наші заклади змінюють Тульчин на краще" - розповідає Яна.

 Спочатку, Яна Саніцька та Максим Саніцький взагалі не планували відкривати ще одну кав'ярню, але після пропозиції попередньої власниці, задумалися: "А чому б ні?"

Робота над інтер'єром розпочалася до війни, а 22 лютого власники уже завезли у заклад частину меблів, 24 - всі плани рухнули.

Деякий час всі заклади Яни та Максима були зачинені, проте підприємці активно включилися у волонтерську діяльність.

Зокрема, надавали фінансову підтримку військовим, власноруч робили консервацію, допомагали забезпечити переселенців речами. Крім того, з перших днів війни і до сьогодні безкоштовно годують наших пожежників та волонтерів.

Не дивлячись на можливості, які надавала держава, підприємці твердо вирішили, що будуть сплачувати податки. За період війни, Яна та Максим взяли на роботу у свої заклади 5 переселенців.

Варто окремо наголосити, що після початку війни підприємці змінили російські програми, з якими працювали на українські.

Для сім'ї Саніцьких бізнес - це не про гроші на першому місці, а про репутацію і любов всього міста. Те, що місце для нової кав'ярні не прибуткове, навіть не задумувалися, адже будь-яке місце стає вигідним, якщо там розміщено заклад Яни та Максима.

"Ми постійно працюємо над собою, вчимося та вдосконалюємося." А люди це відчувають.

Коли стихла паніка від війни, підприємці відкрили двері вже діючих кав'ярень. Мер громади Валерій Весняний при кожній зустрічі з Саніцькими наголошував, що нічого не загрожує громаді, настав час відкривати нову кав'ярню. З усіх сторін запитували люди "Коли?". Це й стало поштовхом продовжити роботу над новим закладом.

Як і в кожній кав'ярні Саніцьких, тут затишно, стильно, смачно і пахне свіжою випічкою, але є одна відмінність - невдовзі з'явиться невеличка тераса.

Саме цінності – це те, за що люди готові платити гроші. Вони перегукуються з їхніми переконаннями, вихованням тощо. Найуспішнішою компанією стане та, що продає людям цінності: доступність, легкість або навіть любов. Переконані, що кожен відвідувач мережі кав'ярень "Просто кава" разом з смачними напоями отримує свою порцію любові. 

"Віримо у Збройні Сили України, тому продовжуємо працювати Перемога вже близько!"

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь