Тульчинський відділ УДМС у Вінницькій області відповідає на часті запитання іноземців

Дата: 18.05.2022 15:03
Кількість переглядів: 377

Фото без описуЩо робити іноземцям, в яких закінчився/-ється термін перебування?

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngТут усе без змін. Як і було до війни. Детальна інформація щодо продовження строку перебування на території України доступна на офіційному вебсайті ДМС за лінком: https://dmsu.gov.ua/.../prodovzhennya-stroku-perebuvannya...

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/32_20e3.pngЩо робити, якщо закінчується термін дії посвідки на тимчасове або постійне проживання? Іноземець знаходиться в Україні.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngПотрібно звернутися до підрозділу Міграційної служби. Якщо в регіоні, де знаходиться іноземець, наразі Міграційна служба не відновила свою роботу або відновила не в повній мірі, то можна звернутися до підрозділу в іншому регіоні або зачекати, поки відновиться робота. Адміністративної відповідальності за протермінування посвідки не буде.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb8/1/16/33_20e3.pngІноземець виїхав за кордон без посвідки (посвідка знаходиться в підрозділі тощо) або термін дії посвідки закінчився, поки іноземець знаходився за кордоном.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngВ’їзд на територію України можливий лише на підставі нової візи.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td7/1/16/34_20e3.png Чому досі немає спрощеного режиму отримання громадянства для громадян рф, які давно проживають на території України?

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t72/1/16/1f538.pngНаразі це питання у зв’язку з воєнним станом у нашій країні та війною, яку розпочала російська федерація проти України, перебуває на паузі.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf6/1/16/35_20e3.png Куди можна звернутися для отримання громадянства?

  • Наразі надання адміністративних послуг з питань громадянства призупинено.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь