Сьогодні в місті організували цілий ряд культурних, спортивних  і розважальних заходів для дітей

Дата: 04.06.2022 19:23
Кількість переглядів: 468

Сьогодні в місті організували цілий ряд культурних, спортивних  і розважальних заходів для дітей. У зв'язку з тим, що 1-3 червня оголошено Днями жалоби у громаді, заходи до Міжнародного Дня захисту дітей перенесли на 4 червня.

На декількох локаціях для малечі підготували цікаві розваги. Біля будинку дітей та юнацтва провели майстер класи та тематичний захід «Ми хочемо миру!».

А також майстер-клас «ANT Поруч», за підтримки ДФ «UNICEF».

В Тульчинській дитячій юнацько спортивній школі - матчову зустріч між команди Тульчинської ДЮСШ з футболу та міні-турнір з футболу серед юнаків.

Центр надання соціальних послуг та Тульчинський фаховий коледж культури підготували конкурсно-розважальну програму «Дитя України».

А також дитячі забави на галявині публічної бібліотеки.

Сьогодні, 4 червня у світі відзначається Міжнародний день безвинних дітей  - жертв агресії. На кожному заході присутні вшановували пам’ять діток, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Також зібрали дитячі іграшки, канцелярію, олівці, фломастери, альбоми для малювання, які будуть передані родинам ВПО з дітьми та сім’ям з дітьми, що перебувають у складних життєвих обставинах (за потребою).

Діти – майбутнє нашої нашої громади та держави, яке формується сьогодні. У той час, коли одні дорослі боронять суверенітет України, інші -  спрямовують свою роботу на задоволення потреб підростаючого покоління, дбаючи про їхнє щастя.

Велика вдячність організаторам заходів за гарну душевну атмосферу свята. Адже сьогодні дуже важливо, щоб наші діти відчували турботу і ласку, знали, що мають можливість вчитись, жити, розвиватись і бути у безпеці. Тож заради їхнього щасливого майбутнього, заради здійснення дитячих мрій Україна переможе ворога!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь