Тульчинська міська рада розпочала співпрацю з Міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen, яка забезпечує переселенців продуктами харчування

Дата: 27.06.2022 16:18
Кількість переглядів: 317

Нещодавно Тульчинська міська рада розпочала співпрацю з Міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen, яка забезпечує переселенців продуктами харчування. Про діяльність організації WCK у громадах Вінниччини дізналися завдяки БФ "Брацлавська громада".

World Central Kitchen – це некомерційна неурядова організація, яка займається харчуванням під час стихійного лиха. Заснована 2010 року знаменитим шеф-кухарем Хосе Андресом, організація готувала їжу на Гаїті після руйнівного землетрусу. З перших днів війни організація опікується потребами українців.

Висловлюємо щиру вдячність за плідну та приємну співпрацю регіональному куратору гуманітарного фонду у Вінницькій області Ніні В’ячеславівні Семикоз. З її допомогою більше 1000 сімей переселенців вже отримали перші пакунки з продуктами.

Від імені всіх внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Тульчинській громаді, висловлюємо щиру вдячність Міжнародній гуманітарній організації World Central Kitchen за підтримку і турботу в такий важкий час для України.

Цінуємо вашу діяльність та з радістю продовжуємо співпрацю!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь