Планові роботи: з 7 липня 2022 року в Тульчинській громаді буде припинено/обмежено газопостачання

Дата: 01.07.2022 14:47
Кількість переглядів: 1732

Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з плановими роботами Золотоніського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України», з 9.00 до 20.00 год. 07 липня 2022 року буде припинено подачу газу до ГРС «Тульчин», ГРС «Тарасівка», ГРС «Тульчин ТОВ Газовик», ГРС «Томашпіль».

Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» виконає всі заходи для оптимального використання наявного в мережі ресурсу газу та недопущення припинення подачі газу.

Для уникнення повного припинення газопостачання закликають 07 липня 2022 року ОБМЕЖИТИ споживання природного газу по населених пунктах: м.Тульчин (окрім тих, що вказані нижче та зупиняються повністю), с.Кинашів, с.Мазурівка, с.Сільниця, с. Бортники, с. Крищинці, с.Тарасівка с.Холодівка, с.Михайлівка, с. Ганнопіль, с.Білоусівка с. Суворовське, с-ще Пестеля, с.Марусине, с. Журавлівка, с. Маяки.

У випадку вимушеної повної зупинки подачі газу до цих населених пунктів прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Також доводимо до Вашого відома, що з 9.00 год. 07.07.2022 р. для виконання робіт по обслуговуванню системи газопостачання та підготовки до опалювального сезону буде тимчасово ПРИПИНЕНЕ газопостачання до наступних населених пунктів: с. Нестерварка, с. Зарічне, с. Шуро-Копіївська, частина м. Тульчин по вулицях Глінки, Декабристів, Достоєвського, Дружби, Зарічна, Івана Гонти, Івана Сірка, Каштанова, Кленова, Кошового, Кутузова, М. Вовчка, Мечнікова, Мічуріна, Павла Чубинського, пров. Глінки, пров. Достоєвського, пров. Пестеля, пров. Тургенєва, Пестеля, Садова, Торгова, І. Франка, с. Мазурівка вул. Кутузова, а також промислових підприємств філія ТОВ «Террафуд» Тульчинський маслосирзавод м. Тульчин вул. П.Ганжі,16 та ТОВ «Тульчинм’ясо» м. Тульчин вул. Желюка, 22.

Роботи по відновленню газопостачання будуть проводитись поетапно шляхом обходу працівниками Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» із наступного дня з моменту зупинки.

Звертаємо також увагу, що на сьогоднішні день складається критична ситуація щодо забезпечення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків, зокрема, підписання актів розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності, надання актів перевірки димових і вентиляційних каналів. Проблематика стосується як багатоквартирних, так і приватних будинків. Відповідно до Правил безпеки систем газопостачання та Кодексу ГРМ власники (балансоутримувачі, управителі) будівель і споруд мають щорічно забезпечити технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, а також перевірку справності димових і вентиляційних каналів.

Дані роботи доцільно провести саме в міжопалювальний період, враховуючи сезонне зменшення обсягів споживання газу.

Відсутність регулярного технічного обслуговування призводить до погіршення стану мереж, втрати надійності та безпечності. Є підставою для припинення розподілу природного газу на об’єкт відповідно до Правил безпеки систем газопостачання.

У випадку виявлення витоків газу на мережах будинку, Оператор ГРМ має локалізувати аварійну ситуацію, зокрема, залежно від обставин, припинити подачу газу на будинок до виконання власниками всіх вимог щодо ремонту та належного технічного обслуговування мереж такого будинку. Це вимога безпеки газопостачання, збереження життя та здоров’я споживачів і їх майна.

Просимо Вас посприяти у вирішені даного питання, з метою забезпечення безпеки при споживанні газу, недопущення припинення газопостачання, зокрема багатоповерхових житлових будинків, по яких досі не виконана дана вимога чинного законодавства.

Власники квартир та приватних будинків можуть укласти договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж у відділенні клієнтського простору 104.ua за адресою: м. Тульчин, вул. Незалежності, 2.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь