Тульчинське відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що по вул. Артоболевського, 2 у м.Тульчині буде тимчасово припинена подача газу

Дата: 11.08.2022 14:52
Кількість переглядів: 376

Фото без описуТульчинське відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що по вул. Артоболевського, 2 у м.Тульчині буде тимчасово припинена подача газу, з 09 год. 22 серпня 2022 р., у зв’язку з підготовкою газових мереж до опалювального сезону 2022-2023 р.р.

Роботи будуть проведені у найкоротший строк. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж, безпеки споживачів при користуванні природним газом та будуть виконані у найкоротший строк.

Також буде проводитися технічне обслуговування систем газопостачання будинків на договірних засадах.

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Враховуючи військовий стан роботи будуть виконані в найкоротший термін, але при 100-відсотковій явці мешканців квартир.

Звертаємо також увагу, що згідно Правил безпеки систем газопостачання та Кодексу ГРМ кожен споживач має забезпечити щорічно технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, а також димових і вентиляційних каналів. Відповідно до пункту 3 глави 5 розділу ІІІ Кодексу власники газових мереж, у тому числі побутові споживачі та власники внутрішньобудинкових систем газопостачання (балансоутримувачі, управителі), забезпечують належну їх експлуатацію згідно з чинним законодавством, зокрема ПБСГ, або укладають відповідний договір із суб’єктом господарювання, який має дозвіл на виконання таких робіт.

Відповідно до п. 3.2 розділу ІІІ ПБСГ, власник (балансоутримувач та/або орендар (наймач)) повинен забезпечити утримання систем газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України. Згідно з пунктом 3.3 розділу ІІІ ПБСГ, власник (балансоутримувач та/або орендар (наймач)) відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовими приладами, димовими та вентиляційними каналами.

Відтак, просимо підготувати для перевірки

- акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін та документи на підтвердження проведення технічного обслуговування мереж вашого будинку (квартири)

- акт перевірки  димових та вентиляційних каналів.

Акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін можна скласти з АТ «Вінницягаз». Компанія також надає послуги з технічного обслуговування мереж на договірних засадах. Має для цього необхідний персонал, матеріальну базу та досвід.

Просимо вибачення за тимчасові незручності! Дякуємо за розуміння!    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь