В Тульчинській міській раді розпочато роботу по формуванню проєкту бюджету міської територіальної громади на 2023 рік

Дата: 17.08.2022 15:41
Кількість переглядів: 383

З метою забезпечення послідовності бюджетного процесу при підготовці проєкту бюджету Тульчинської міської територіальної громади на 2023 рік рішенням виконавчого комітету від 17 серпня 2022 року затверджено План заходів з підготовки проєкту бюджету громади на 2023 рік.
Реалізація цих заходів має забезпечити своєчасне та якісне складання проєкту бюджету громади на 2023 рік, а також підвищити відповідальність усіх учасників бюджетного процесу за формування та виконання бюджету. З  метою координації дій, пов‘язаних із складанням проєкту бюджету, затверджено склад робочої групи з питань формування проєкту бюджету громади на 2023 рік. 

Складання проєкту бюджету на 2023 рік має здійснюватися з дотриманням Бюджетного та Податкового кодексів України, з урахуванням прийнятих законодавчих змін. Основні прогнозні макропоказники є попередньо- орієнтованими та надалі можуть бути скореговані на основі уточнення статистичних даних, зміни поточної військової, соціально-економічної ситуації та сценарних умов функціонування економіки з урахуванням внутрішніх і зовнішніх ризиків і загроз розвитку економіки до прийняття відповідного рішення Кабінетом Міністрів України щодо проєкту Програми економічного і соціального розвитку України на 2023 рік.

Під час складання видаткової частини проєкту місцевого бюджету на 2023 рік насамперед має бути враховано потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати і на проведення розрахунків за енергоносії, які споживаються бюджетними установами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь