26 серпня до Тульчинської громади з робочим візитом завітала народна депутатка України Лариса Білозір

Дата: 26.08.2022 18:17
Кількість переглядів: 513

Фото без описуЛариса Білозір спільно з заступником міського голови Аллою Повалєвою, комісією відділу освіти, молоді та спорту інспектувала готовність шкіл та садочків Тульчинської громади до нового навчального року. Першочервовим пунктом у підготовці закладів освіти цьогоріч є безпека дітей. Тому, з 25 серпня комісія під час огляду стану готовності закладів освіти громади до нового 2022/2023 навчального року, звертає особливу увагу на облаштування укриттів.

В ході візиту, Лариса Миколаївна поспілкувалася з сім’ями переселенців, які зараз проживають в гуртожитку ВПУ №41. До народного депутата приєдналися секретар міської ради Віталій Чуба, завідувач цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Деркач, голова ГО «Життя та розвиток громад» Валентина Сутика та помічник народного депутата Галина Лозінська.

Також делегацію ознайомили з проведенням ремонтних робіт 2 черги будівництва по об’єкту «Реконструкція приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу КНП «Тульчинська ЦРЛ». Лікарня зараз є одним з опорних закладів для лікування пацієнтів. Минулого року в рамках проєкту «Велике будівництво» тут оновили приймальне відділення. Заклад отримав сучасний комп’ютерний томограф, апарати ультразвукової та рентгенівської діагностики.

Цієї весни в лікарні була встановлена киснева станція, яка дає змогу повною мірою забезпечити киснем всіх хворих, особливо хворих на Covid-19.

У закладі ще є над чим працювати. Потребує оновлення хірургічне відділення, дах, ліфти та ряд інших питань.

Попри все це, пацієнтам надають усі необхідні медичні послуги.

Також ознайомилися з умовами в укриттях ВПУ №41 та КНП "Тульчинська ЦРЛ".

Висловлюємо вдячність народному депутату України Ларисі Білозір за постійне піклування, підтримку та вирішення важливих питань жителів Тульчинської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь