З Днем підприємця!

Дата: 03.09.2023 09:54
Кількість переглядів: 278

Фото без описуВід імені апарату міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто щиро вітаю ініціативних та амбітних людей, які, ризикуючи власними коштами, розвивають власну справу, не шкодуючи на це ні сил, ні часу.

Вже вдруге цей день відбувається у надскладних умовах воєнного стану. Проте підприємці громади вкотре довели, що вони є справжньою елітою нації, головною рушійною силою економіки та тим надійним плечем, на яке можна спертися у найскладніших життєвих ситуаціях. Саме підприємці громади з перших днів агресії російської федерації без вагань та зайвих роздумів включилися у боротьбу з ворогом на всіх фронтах: саме вони попри невизначеність економічної ситуації не зупинили виробництва та зберегли робочі місця, саме вони підтримали бюджет громади сплаченими податками та зборами, саме вони першими простягнули руку допомоги внутрішньо переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді, саме вони є найбільшими благодійниками та меценатами, які не шкодуючи ні фінансових, ні матеріальних ресурсів з перших днів війни стали на захист своєї Вітчизни.

Подяка кожному підприємцю за самовідданість, наполегливість та підтримку, яку ви надаєте у розв’язанні соціально-економічних проблем громади.
Щиро бажаємо вам витримки, рішучості та невичерпної наснаги у праці та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у справі поліпшення життя тульчинців та розвитку нашої громади. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, а ваш життєвий та професійний досвід завжди буде запорукою нових успіхів і звершень!

Зичимо Вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, вагомих здобутків, добробуту і злагоди. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів.

Все буде Україна!
З повагою, міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь