Гарна новина для мешканців сіл Холодівка, Михайлівка, Маньківка, невдовзі у них знову з’явиться регулярне автобусне сполучення з Тульчином

Дата: 09.09.2022 15:01
Кількість переглядів: 368

Гарна новина для мешканців сіл Холодівка, Михайлівка, Маньківка Тульчинської міської територіальної громади, невдовзі у них знову з’явиться регулярне автобусне сполучення з Тульчином.

Тепер громада матиме власний автобус, який планують використовувати на цьому маршруті. Транспорт передала компанія МХП за сприянням Народного депутата України Лариси Білозір. Автобус не новий, але повністю відремонтований коштом компанії.

Проблема з автобусним перевезенням по маршруту Маньківка - Тульчин виникла ще у січні цього року. Тоді приватний перевізник відмовився працювати, аргументуючи це нерентабельністю.
Потім сталося повномасштабне вторгнення, яке відсунуло багато викликів на другий план. Але попри всі труднощі, спільними зусиллями, з підтримкою нашого депутата Лариси Миколаївни та сприяння небайдужого бізнесу поступово будемо вирішувати усі нагальні проблеми.

Щиро дякуємо Ларисі Миколаївні та підприємству МХП за те, що не залишаєтеся осторонь та допомагаєте покращити життя у громаді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь