Левчук Наталія Андріївна з села Мазурівка відзначила свій 100-літній ювілей

Дата: 14.09.2022 10:35
Кількість переглядів: 294

100 років - це безліч історичних подій, 100 років - це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років - це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха, ім’я якої - Левчук Наталія Андріївна!

Наталія Андріївна народилася 10 вересня 1922 року в багатодітній родині і селі Бистріївка, Житомирської області. Батьки працювали в колгоспі. Родині з 8-ма дітьми вдалось вижити в тяжкі 1932-1933 роки. Батько воював у Фінській війні, де потрапив в полон. Маленька Наталія з братиками і сестричками із захватом слухала його історію, як він повертався з полону додому пішки.

Під час Другої світової війни село Бистріївка потрапило під німецьку окупацію. Місцевих дівчаток примусово вивозили в Німеччину, однак Наталії Андріївні вдалось втекти та врятуватися.

Після війни юна Наталія поступила в Житомирський державний університет. Одразу після навчання викладала у школі українську мову і літературу. Майже за 50 років вчителювання вона виховала не одне покоління гідних українців. Для багатьох колег та учнів стала взірцем учителя.

У своє свято Наталія Андріївна щаслива, адже святкувала ювілей у колі великої родини. Має чотирьох дітей, яких гідно виховала і тепер пишається ними. Бабусю тішать 7 онуків та 9 правнуків.

Від імені міського голови Валерія Весняного та Тульчинської міської ради довгожительку привітав староста Кинашівського старостинського округу Віталій Процепко, вручив Подяку міської ради, квіти, подарунки. Також висловив вдячність ювілярці за її добросовісну, невтомну працю, виховання дітей та онуків і за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі та порядності.

Пані Наталії в другому сторіччі життя щиро бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку, поваги і турботи від рідних та мирного неба.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь