Шановні тульчинці та гості міста!

Дата: 17.09.2022 09:01
Кількість переглядів: 248

Шановні тульчинці, щиро вітаю вас з Днем нашого міста! Воно об’єднує усі покоління, які народилися і живуть у нашому мальовничому містечку. Ми вшановуємо минуле нашого історичного Тульчина та творимо яскраве сьогодення. Це свято тих, хто відчуває себе частиною великої родини і пишається тим, що він – ТУЛЬЧИНЕЦЬ.

17 вересня історичному місту виповнюється 415 років. З тих пір багато чого переродилося, та незмінним є непоборний дух працелюбного народу, який береже минуле та закладає фундамент майбутнього! Нехай у кожного буде своя прекрасна історія, яка сталася на вулицях улюбленого міста. Ми — це наше місто!

Сьогодні серця кожного сповнені любові до неньки-України, віри у її Перемогу та вдячності її героям - захисникам та захисницям! Ми безмежно пишаємося нашими земляками, які не вагаючись пішли мужньо боронити рідну землю. У ці складні часи ви щодня здійснюєте подвиг. Знайте, що ми кожного з Вас чекаємо вдома, у рідному Тульчині. Низько вклоняємося світлій пам’яті тих, хто загинув у нерівному бою із загарбниками нашої України.

Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно змінює країну. У поспіху на допомогу іншим, не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Дякую вам за самовіддану працю. Пишаюся роботою лікарів, освітян, підприємців, соціальних та комунальних працівників, всіх хто тримає тил Воюючої України. Я хочу подякувати кожному з вас за ту плідну працю, за ті починання, наміри та вчинки, які спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста.

Наше комфортне місто стало прихистком для багатьох українців і прийняло їх з усім теплом свого серця.

Війна внесла свої корективи не лише у буденне життя кожного з нас, а й у святкові дні. Цьогоріч не буде легкоатлетичного пробігу, концерту та інших традиційних заходів, але обіцяємо – усе це ми надолужимо разом з вами у майбутньому. Тому що щиро віримо, що Збройні Сили України і всі, хто мужньо боронить нашу рідну землю здолають російського агресора.

У нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

У це величне свято для кожного тульчинця бажаю, щоб наше місто завжди залишалося мирним, затишним куточком, нехай дарує всім яскраву мрію і світлу надію, об’єднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! Щоб кожен день ми могли радіти сонячним променям, блакитному небу та рідній землі.

Щоб кожен день ми могли відчувати натхнення і прагнути до найкращого.

 

Процвітання тобі, рідне місто!

Ми - сильні! 

Ми - вільні! 

Ми переможемо!

З повагою,

міський голова Валерій Весняний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь