Філія компанії «Людина в біді» відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації Чеської Республіки надала значну гуманітарну допомогу

Дата: 28.09.2022 14:28
Кількість переглядів: 499

Через військову агресію російської федерації проти України, жителі окупованих міст Донецької та Луганської областей були змушені покинути свої домівки та шукати безпечного місця в інших куточках України. Зокрема 20 постраждалих громадян обрали тимчасове місце проживання у селі Клебань Тульчинського району Вінницької області, вул.Соборна, 23 у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та 15 громадян у відділенні-притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради. З метою покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у цих відділеннях, Філія компанії «Людина в біді» відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації Чеської Республіки надала значну гуманітарну допомогу комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради для облаштування місць проживання внутрішньо переміщених осіб. 

Адміністрація комунальної установи і внутрішньо переміщені особи Тульчинської територіальної громади висловлюють подяку керівництву гуманітарної організації «ЛЮДИНА В БІДІ» та її представникам, які вчасно надали необхідну гуманітарну допомогу тим, хто її вкрай потребує: морозильні камери, пральні машини, бойлер, мікрохвильову піч, фени для волосся, матраци, гігієнічні набори, підгузки для дорослих, засоби для прибирання приміщень. Безумовно – це відчутна підтримка нужденним.

Створення належних умов проживання для внутрішньо переміщених осіб було б неможливо без Вашої участі і допомоги. Добрі справи роблять життя комфортнішим, дають надію і віру тим, хто чекає перемоги і найшвидшого
повернення додому.

Прийміть щиру вдячність за турботливе ставлення до проблем внутрішньо переміщених осіб та високу соціальну відповідальність. Бажаємо Вашій організації процвітання, всім працівникам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та цікавих задумів і їх благополучне втілення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь