День донора в Тульчинській громаді

Дата: 29.09.2022 08:25
Кількість переглядів: 502

Військові реалії сьогодні наклали відбиток на усі сфери життя. Під час активних бойових дій внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну  питання донорства крові та її компонентів стає все актуальнішим. Долучитися до донорського руху – це шанс реально допомогти врятувати два- три життя однією донацією. Донорство стає ще однією лінією оборони.

Жителі Тульчинської громади з керівництвом Тульчинської міської ради, районної ради, військової адміністрації долучилися до проведення «Дня донора», організованого Вінницьким обласним Центром крові на базі  Тульчинської ЦРЛ 28 вересня 2022 року. Взяли участь в проведенні  «Дня донора» більше 160 чоловік, але за певних обставин до донацій  крові було допущено 123 донори, при плані 90 донорів.

В національній кампанії донорства брали участь за покликом душі і серця студенти, військові, представники  нацполіції, медичні працівники, працівники інших  підприємств та організацій, власники приватних підприємств, внутрішньо переміщені особи громади, цілі сім’ї, домогосподарки, освітяни,  та інші.

Тульчинська міська рада та адміністрація Тульчинської центральної районної лікарні висловлює щиру подяку всім учасникам «Дня донора». Приємно те,  що більше половини донорів (74)  із  загальної кількості були залучені до кровоздачі медичними працівниками Тульчинської  ЦРЛ. А 17 медичних працівників Тульчинської  ЦРЛ  особисто здали кров.

Створені запаси крові будуть використані  для потреб Збройних сил України.

Сьогодні, стати донором -  двічі почесно, адже  це одна з умов забезпечення обороноздатності України  та запорука національної безпеки. 

Ваша кров може воювати!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь